coscutie.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Politica protejare date cu caracter personal

Politica privind confidentialitatea website-urilor/magazinelor online este pusa la dispozitie de catre GIFT BASKET S.R.L. definit ca furnizor de servicii in acest document. 

Aceasta instintare privind confidentialitatea datelor cu caracter personal este publicata in temeiul Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 Aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecÈ›ia datelor). 

Furnizorul de servicii respecta confidentialitatea dumneavoastra si se angajeaza sa va protejeze datele cu caracter personal. 

Instiintarea de confidentialitate are scopul de a va informa cu privire la modul in care va protejam datele cu caracter personal atunci cand ne vizitati website-ul si de a va informa despre drepturile dvs. de confidentialitate, dar si despre modul in care legea aplicabila va protejeaza. 

Aceasta instiintare privind confidentialitatea este furnizata intr-un limbaj usor de inteles, astfel incat sa va usureze navigarea in urmatoarele sectiuni cheie. 

  

1. Informatii privind protectia datelor 

Aceasta instiintare de confidentialitate are scopul de a va oferi informatii despre cum furnizorul de serviciicolecteaza si proceseaza datele dumneavoastra cu caracter personal prin utilizarea acestui website, inclusiv orice date pe care le furnizati atunci cand accesati acest website (va abonati la newsletter-ul nostru, achizitionati un produs sau un serviciu sau participati la un concurs). 

Acest website nu se adreseaza copiilor si nu colectam cu buna stiinta date referioare la copii. 

Este important sa cititi aceasta instiintare de confidentialitate impreuna cu orice alta informare cu privire la confidentialitate sau o notificare de prelucrare pe care o putem furniza in anumite situatii cand colectam sau procesam date cu caracter personal despre dumneavoastra, astfel incat sa fiti pe deplin costienti de modul in care folosim datele dumneavoastra. Aceasa instiintare de confidentialitate completeaza celelalte anunturi si nu intentioneaza sa le suprascrie. 

Furnizorul de servicii este inspectorul si este responsabil de datele cu caracter personal. 

Aveti dreptul de a face o plangere/sesizare oricand la ANSPDCP (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucarii Datelor cu Caracter Personal) autoritatea de supraveghere a datelor cu caracter personal din Romania. Am aprecia sansa de a ne ocupa de sesizarea dumnevoastra inainte de a apela ANSPDCP, deci va rugam sa ne contactati in prima instanta. 

Modificarea instiintarii privind protectia datelor si datoria dvs. de a ne informa de eventualele schimbari. 

Este important ca datele dumneavoastra cu caracter personal, pe care le detinem, sa fie corecte si actuale. Va rugam sa ne aduceti la cunostinta daca datele dumneavoastra cu caracter personal se modifica pe toata durata colaborarii dumneavoastra cu compania noastra. 

Link-uri catre terti 

Acest website poate contine link-uri catre terti, plugin-uri si aplicatii in diverse limbaje de programare. Accesarea acestor link-uri externe, activarea anumitor optiuni dar si implementarea unor aplicatii sau plugin-uri, va permite tertilor sa colecteze sau sa stocheze datele dumneavoastra cu caracter personal. Nu controlam aceste webiste-uri terte si nu suntem responsabili pentru notificarile/declaratille sau politica lor de confidentialitate. Dupa ce parastiti website-ul nostru, va sugeram sa cititi politica de confidentialitatea a fiecarui wesbite pe care il vizitati. 

2. Date cu caracter personal pe care le colectam 

Prin datele sau informatiile cu caracter personale facem referire la informatiile cu ajutorul carora se pote identifica o persoana. Nu sunt incluse datele in care identitatea a fost stearsa (date anonime). 

Este posibil sa colectam, sa folosim, sa stocam si sa transferam diferite tipuri de date cu caracter personal despre dvs. Datele sunt grupate dupa cum urmeaza: 

- Datele de identitate includ (nume, prenume, nume de utilizator sau un identificator similar, apleativ) 

- Datele de contact includ(adresa de facturare, adresa de livrare, adresa de email, numarul de telefon) 

- Date financiare includ(cont bancar) 

- Date privind tranzactiile includ (detalii despre modalitatea de plata aleasa, detalii necesare privind achizitionarea produselor/serviciilor furnizare de compania noastra) 

- Date tehnice includ (internet protocol â€" adresa IP, datele de autentificare, tipul si versiunea de browser, fusul orar, sistemul de operare, tipul de platforma si alte tehnologii sau dispozitive folosite pentru a accesa website-ul) 

- Datele profilului includ (numele de utilizator si parola, achizitiile si comenzile dumneavoastra, interesele si preferintele dumneavoastra, feedback-uri, rezultatele sondajelor) 

- Datele de utilizare includ (informatii despre cum utilizati website-ul, produsele sau serviciile) 

- Datele de marketing si comunicari includ (preferintele dumnevoastra in privinta marketing-ului nostru sau al tertilor si preferintele dumneavoastra pentru comunicari) 

De asemenea, se pot colecta, folosi si stoca date agregate precum date statistice si demografice in orice scop. Datele agregate pot deriva din datele cu caracter personal, dar din punct de vedere legislativ nu sunt considerate date cu caracter personal deoarece acest tip de date nu dezvaluie direct sau indirect identitatea