Antet Prima pagina
CATEGORII PRODUSE
Informatii
Newsletter


Politica de Confidentialitate

  

 S.C Basketful SRL se obliga sa respecte drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Informatiile colectate vor putea fi folosite de catre S.C Basketful SRL  pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.


Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice , S.C. Basketful SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

 Scopurile colectarii datelor sunt: reclama, marketing si publicitate precum si servicii de comunicatii electronice. Este necesar sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru comunicarile comerciale, livrarea produselor si emiterea documentelor fiscale.


Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

Pentru stergerea datelor va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de mail contact@coscutie.ro


S.C Basketful SRL prin regulamentele de ordine interioara, aplicate  salariatilor si proceduri de lucru, inclusiv de control, se obliga a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare.


S.C Basketful SRL  isi rezerva dreptul de a modifica atat continutul, cat si structura site-ului in orice moment si fara nevoie de preaviz.

Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare. , accesorii, aspect etc.)


S.C Basketful SRL  va respecta informatiile confidentiale pe care le-ati furnizat si nu va vinde, nu va ├«nchiria si nu va face barter cu liste de mailing ale clientilor sai.


S.C Basketful SRL solicita nume, adrese de e-mail, numere de telefon, date de la clientii sai in scopul finalizarii comenzilor cat mai corect si rapid.


Ne rezervam dreptul de a anula comenzile incomplete sau facute fara informatii de baza.


Orice schimbare a acestor reguli de confidentialitate vor fi comunicate in aceasta pagina, pe site-ul www.coscutie.ro cu cel putin 10 zile înainte de implementarea lor.


spacer
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Cauta produs
Oferta speciala
Cutie cadou bleu cu capac transparent

 

Pret cu TVA: 13.68 Lei

Pret cu TVA: 11.90 Lei

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Curs valutar


COSCUTIE.RO - Furnizor Ambalaje si Accesorii pentru Cadouri la preturi corecte.
Oferta variata Cosuri si cutii impletite din rachita, gama diversificata de cutii pentru cadouri, pungi si sacose din hartie Kraft sau carton, ambalaje celofan pentru cadouri si flori, funde si panglici decorative: cosuri cadou modele variate pentru Paste si Craciun , tavi si lazi panificatie, cosuri de picnic, cosuri pentru baghete paine, cosuri bebe, cosuri pentru lemne, cosuri pentru animale, cosuri prezentare si servire, tavi patiserii, lazi fructe, cosuri umbrele, cosuri de rufe, lazi depozitare cu capac, cosuri pentru flori, ornamente din rachita biodegradabila pentru gradina, cutii cadou pentru patiserii si cofetarii, cutii marturii, cutii trusou botez,cutii cu capac transparent, pungi hartie Kraft, sacose cadou, folie celofan transparent, panglica satin si organta, funde decorative. 
Cadouri Paste Cadouri Craciun | Cosuri de rachita | Ambalaje si Accesorii  | Cutii pentru cadouri

Website detinut de Cabri International S.R.L., CIF: RO16290920, Reg.Com: J40/5136/2004