Antet Prima pagina
CATEGORII PRODUSE
Informatii
Newsletter


Politica de Confidentialitate

        
PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL GDPR

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Basketful are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.


Scopul colectarii datelor este:

– informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, la Bunurile si sau serviciile achizitionate,

– trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS)

– de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Clientului/Cumparatorului.


Prin completarea datelor in formularul de creare de Cont si/sau de Comanda Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a Basketful, inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub numarul  , si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus.


Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Calea Mosilor nr. 158, Biroul 2A, SC.B,ET.2, sector 2, Bucuresti, SC BASKETFUL SRL, va puteti exercita, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu procesate.


Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Calea Mosilor nr. 158, Biroul 2A, SC.B,ET.2, sector 2, Bucuresti, SC BASKETFUL SRL, in atentia S.C. BASKETFUL SRL, va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz:

- rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;

- transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;

- notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.


De asemenea, Basketful poate furniza datele cu caracter personal ale Cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii, furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a Bunurilor si Serviciilor noastre, asigurători.

Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.


FORTA MAJORA

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.


LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Basketful si Clienti / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Bucuresti. 


S.C Basketful SRL  isi rezerva dreptul de a modifica atat continutul, cat si structura site-ului in orice moment si fara nevoie de preaviz.

Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare. , accesorii, aspect etc.)


S.C Basketful SRL  va respecta informatiile confidentiale pe care le-ati furnizat si nu va vinde, nu va închiria si nu va face barter cu liste de mailing ale clientilor sai.


S.C Basketful SRL solicita nume, adrese de e-mail, numere de telefon, date de la clientii sai in scopul finalizarii comenzilor cat mai corect si rapid.


Ne rezervam dreptul de a anula comenzile incomplete sau facute fara informatii de baza.


Orice schimbare a acestor reguli de confidentialitate vor fi comunicate in aceasta pagina, pe site-ul www.coscutie.ro cu cel putin 10 zile înainte de implementarea lor.


spacer
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Cauta produs
Oferta speciala
Cos oval clasic Mare cu toarta - A5.2

 

Pret cu TVA: 34.51 Lei

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Curs valutar


COSCUTIE.RO - Furnizor Ambalaje si Accesorii pentru Cadouri la preturi corecte.
Oferta variata Cosuri si cutii impletite din rachita, gama diversificata de cutii pentru cadouri, pungi si sacose din hartie Kraft sau carton, ambalaje celofan pentru cadouri si flori, funde si panglici decorative: cosuri cadou modele variate pentru Paste si Craciun , tavi si lazi panificatie, cosuri de picnic, cosuri pentru baghete paine, cosuri bebe, cosuri pentru lemne, cosuri pentru animale, cosuri prezentare si servire, tavi patiserii, lazi fructe, cosuri umbrele, cosuri de rufe, lazi depozitare cu capac, cosuri pentru flori, ornamente din rachita biodegradabila pentru gradina, cutii cadou pentru patiserii si cofetarii, cutii marturii, cutii trusou botez,cutii cu capac transparent, pungi hartie Kraft, sacose cadou, folie celofan transparent, panglica satin si organta, funde decorative. 
Cadouri Paste Cadouri Craciun | Cosuri de rachita | Ambalaje si Accesorii  | Cutii pentru cadouri

Website detinut de Cabri International S.R.L., CIF: RO16290920, Reg.Com: J40/5136/2004