Antet Prima pagina
CATEGORII PRODUSE
Informatii
Newsletter


Politica de Confidentialitate

  

 S.C CABRI INTERNATIONAL SRL se obliga sa respecte drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Informatiile colectate vor putea fi folosite de catre S.C CABRI INTERNATIONAL SRL  pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice , S.C. CABRI INTERNATIONAL SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopurile colectarii datelor sunt: reclama, marketing si publicitate precum si servicii de comunicatii electronice. Este necesar sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru comunicarile comerciale, livrarea produselor si emiterea documentelor fiscale.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

Pentru stergerea datelor va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de mail cabri_international@yahoo.com

S.C CABRI INTERNATIONAL SRL prin regulamentele de ordine interioara, aplicate  salariatilor si proceduri de lucru, inclusiv de control, se obliga a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare.

S.C CABRI INTERNATIONAL SRL  isi rezerva dreptul de a modifica atat continutul, cat si structura site-ului in orice moment si fara nevoie de preaviz.

Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare. , accesorii, aspect etc.)
S.C CABRI INTERNATIONAL SRL  va respecta informatiile confidentiale pe care le-ati furnizat si nu va vinde, nu va ├«nchiria si nu va face barter cu liste de mailing ale clientilor sai.

S.C CABRI INTERNATIONAL SRL solicita nume, adrese de e-mail, numere de telefon, date de la clientii sai in scopul finalizarii comenzilor cat mai corect si rapid.

Ne rezervam dreptul de a anula comenzile incomplete sau facute fara informatii de baza.

Orice schimbare a acestor reguli de confidentialitate vor fi comunicate pe site-ul www.coscutie.ro cu cel putin 10 zile înainte de implementarea lor.

spacer
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Cauta produs
Oferta speciala
Cutie cadou M26

 

Pret cu TVA: 20.82 Lei

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Curs valutar
  

  Cadouri Paste si Craciun 2017 - Ambalaje Cadouri - Cosuri si cutii - Decoratiuni gradina 
Cadouri Paste | Cadouri Craciun | Cosuri Cadou Corporate | Cosuri Cadou Buget

Website detinut de Cabri International S.R.L., CIF: RO16290920, Reg.Com: J40/5136/2004